Acest site utilizează cookies. Navigarea în continuare reprezintă acceptul dumneavoastră pentru utilizarea acestora. Citeşte mai multe despre cookies aici

Dragi cumpărători,

Datorită numărului foarte mare de comenzi din această perioadă timpul de onorare al anumitor comenzi poate dura până la 5-7 zile.

Vă asigurăm că depunem eforturi pentru onorarea tuturor comenzilor.

Vă mulțumim pentru înțelegere.

Termeni si conditii

Termeni şi condiţii

1. INFORMAŢII DESPRE SITE

Site-ul web www.napofarm.ro este administrat de SC Medfusion SRL cu sediul social în Cluj-Napoca, Str. G-ral Eremia Grigorescu nr. 126, ap. 2 jud. Cluj, cu număr de înregistrare la Registrul Comerţului Cluj J40/3428/2012, cod unic de înregistrare fiscală RO31041639. Sediu social: Str. Sesului nr. 4, Bl. S4, ap. 10, Cluj-Napoca, jud. Cluj

2. ACCEPTAREA CONDIŢIILOR

Utilizarea site-ului www.napofarm.ro, logarea, navigarea cât şi accesul la serviciile comerciale oferite de SC Medfusion SRL prin intermediul www.napofarm.ro reprezintă o acceptare din partea utilizatorului a termenilor şi condiţiilor de confidenţialitate detaliate în prezentul document, cu toate consecinţele care decurg din acceptarea acestora.

Utilizatorii au acces permanent la documentul “Termeni şi condiţii”.

www.napofarm.ro îşi rezervă dreptul de a actualiza şi revizui “Termeni şi condiţii” în orice moment, fără o notificare prealabilă.

3. DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALĂ ŞI INDUSTRIALĂ

Toate informaţiile conţinute pe site-ul www.napofarm.ro, conţinutul email-urilor trimise cumpărătorilor, logo-urile, conţinut video, imaginile publicate aparţin site-ului şi nu pot fi publicate, transmise, copiate prin orice metodă fără acordul scris acordat în prealabil de către reprezentantul legal al site-ului SC Medfusion SRL. Nerespectarea acestor prevederi se pedepseşte conform legii în vigoare.

4. LIMITĂRI ALE RESPONSABILITĂŢILOR

4.1. SC Medfusion SRL prin intermediul www.napofarm.ro nu îşi asumă responsabilitatea şi nu poate fi făcută vinovată pentru pagubele apărute prin folosirea în orice fel a produselor achiziţionate prin intermediul acestui site.

4.2. SC Medfusion SRL nu oferă nicio garanţie în ceea ce priveşte funcţionarea acestui site, informaţia, conţinutul, materialele sau produsele de pe site, precum şi potrivirea lor pentru un anumit scop.

 4.3. SC Medfusion SRL nu garantează că acest site, serverele sau email-urile trimise în numele www.napofarm.ro sunt lipsite de viruşi sau componente dăunătoare.

4.4. Toate informaţiile folosite pentru descrierea produselor şi/sau serviciilor comercializate pe site-ul www.napofarm.ro (imagini, descrieri produs, prezentări multimedia, etc) nu reprezintă o obligaţie contractuală din partea SC Medfusion SRL, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare, motiv pentru care produsele şi/sau serviciile livrate în urma comenzii pot diferi de imagini şi descrieri în orice mod.

4.5. SC Medfusion SRL nu garantează disponibilitatea în stoc a tuturor produselor afişate pe site-ul www.napofarm.ro. Din acest motiv SC Medfusion SRL îşi asumă dreptul de a nu onora o anumită comandă în cazul în care respectivul produs dispare sau lipseşte din oferta curentă a furnizorilor. Cumpărătorul va fi notificat în termen de 48 de ore sau mai repede dacă termenul de livrare al comenzii se prelungeşte sau comanda nu poate fi onorată.

4.6. Reclamaţiile privind calitatea produselor, livrarea sau plata vor fi aduse la cunoştinţa SC Medfusion SRL în termen de 48 de ore de la livrarea coletului. Clientul are dreptul de a cere returnarea imediată a sumelor achitate pentru serviciile si/sau produsele achiziţionate de la SC Medfusion SRL, dar nu şi alte despăgubiri. Valoarea maximă a obligaţiilor SC Medfusion SRL faţă de orice client în cazul nelivrării, livrării defectuase, deteriorării coletului în timpul transportului se rezumă la suma încasată de SC Medfusion SRL de la acel client.

4.7. SC Medfusion SRL şi furnizorii săi nu îşi asumă responsabilitatea pentru greşelile de tipărire, imagini diferite sau preţuri afişate în mod eronat mai mici sau mai mari. În eventualitatea în care preţul produsului afişat a fost greşit introdus în bazele de date ale www.napofarm.ro , SC Medfusion SRL îşi alocă dreptul de a anula livrarea produsului respectiv şi se angajează să anunţe clientul de eroarea apărută.

4.8. Toate informaţiile conţinute pe site-ul www.napofarm.ro sunt publicate cu scop informativ şi nu substituie sfaturile sau prescripţiile medicului Dumneavoastră. Informaţiile conţinute pe site-ul www.napofarm.ro nu trebuie folosite pentru diagnosticarea sau tratarea oricărei probleme de sănătate sau pentru înlocuirea medicamentelor sau tratamentelor prescrise de personalul medical autorizat.

4.9. Utilizatorii site-ului www.napofarm.ro pot face comentarii şi orice alte comunicări; să transmită sugestii, idei, întrebări sau alte informaţii, atâta timp cât conţinutul acestora nu este ilegal, obscen, ameninţător, defăimător, nu tulbură în nici un fel viaţa privată a altor persoane, nu încalcă drepturile de proprietate intelectuală, nu conţin viruşi, texte vizând diverse campanii de promovare, scrisori în lanţ, mail-uri în masă sau orice altă formă de spam. Utilizatorii care vor folosi o adresa falsă de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicări în numele unei alte persoane fizice sau juridice sau în numele oricărei alte entităţi vor fi sancţionate în conformitate cu legile în vigoare. SC Medfusion SRL are dreptul de a şterge orice astfel de conţinuturi identificate pe site. SC Medfusion SRL nu va purta responsabilitatea şi nici nu va putea fi obligată la nici un fel de despăgubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comunicări. În cazul trimiterii sau afişării unor materiale/documente, se consideră că utilizatorul conferă societăţii SC Medfusion SRL şi afiliatilor/asociaţilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil şi retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum şi dreptul de a distribui, de a prezenţa aceste conţinuturi oriunde în lume, prin orice mijloc.

5. RETURNAREA PRODUSELOR

5.1. Clienţii au dreptul ca în termen de 14 zile de la primirea produselor comandate să notifice SC Medfusion SRL asupra deciziei de a renunţa la produsele comandate, fără invocarea unui motiv anume. Fiind vorba de produse parafarmaceutice, cosmetice şi alimente, produsele returnate trebuie să fie sigilate, în ambalajul original fără să fi fost utilizate. SC Medfusion SRL are obligaţia de a returna contravaloarea produselor returnate în termen de 14 zile lucrătoare.

5.2. Costul serviciului de curierat folosit pentru returnarea produselor este suportat de către client, cu excepţia cazurilor când returnarea produselor se face din culpa SC Medfusion SRL.

Pentru returnarea produselor accesati acest link.

5.3. Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de maxim 30 de zile de la acceptarea returului. 

6. PRODUSE COMERCIALIZATE, PARTENERI, MĂRCI, TERMEN DE EXPIRARE

6.1. Produsele comercializate de SC Medfusion SRL prin intermediul www.napofarm.ro provin de la furnizori acreditaţi cu autorizaţii comerciale valabile pe teritoriul României.

6.2. Toate produsele comercializate sunt originale şi au trasabilitate de la producător până la cumpărător în baza facturilor de achiziţionare şi a certificatelor de conformitate.

6.3. Cumpărătorii se pot adresa reprezentanţilor sau importatorilor mărcii în legătură cu calitatea sau orice nelămuriri legate de produs.

6.4. SC Medfusion SRL comercializează produse fără probleme de termen de expirare. SC Medfusion SRL se angajează să notifice cumpărătorii telefonic sau în scris dacă unul sau mai multe produse comandate au un termen de expirare mai mic de 6 luni. Cumpărătorul are dreptul de a refuza comanda în cazul în care consideră termenul de expirare ca fiind unul nesatisfăcător.

7. COLECTAREA ŞI UTILIZAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

7.1. SC Medfusion SRL este Operator de date cu caracter personal nr. 30749.

7.2. Conform cerinţelor legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi liberă circulaţie a acestor date, modificată şi completată, SC Medfusion SRL are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopuri specificate, datele personale pe care clienţii şi utilizatorii le furnizează.

7.3. Scopul colectării datelor este: informarea clienţilor/cumpărătorilor privind situaţia contului lor, informarea  cumpărătorilor privind evoluţia şi starea comenzilor, evaluarea bunurilor şi serviciilor oferite, activităţii comerciale, de promovare a bunurilor şi serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piaţă, de statistică, de urmărire şi monitorizare a vânzărilor şi comportamentul  clientului/cumpărătorului.

7.4. Prin completarea datelor în formularul de creare de cont şi/sau de comandă, cumpărătorul declară şi acceptă necondiţionat ca datele sale personale să fie incluse în baza de date a SC Medfusion SRL, şi îşi dă acordul expres şi neechivoc ca toate aceste date personale să fie stocate, utilizate şi prelucrate nelimitat teritorial şi/sau temporar de către SC Medfusion SRL, afiliaţii şi colaboratorii acestora pentru desfăşurarea şi/sau derularea de către SC Medfusion SRL de activităţi cum ar fi, dar fără a se limita la, activităţi comerciale, de promovare a produselor şi serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piaţă, de statistică, de urmărire şi monitorizare a vânzărilor şi comportamentul consumatorului. De asemenea, cumpărătorul îşi dă acordul expres şi neechivoc că aceste date personale să poate fi transferate (cedate) de către SC Medfusion SRL atât afiliatilor săi precum şi altei/altor entităţi din ţară sau străinătate.

7.5. SC Medfusion SRL poate furniza datele Cumpărătorului cu caracter personal altor companii cu care se află în relaţii de parteneriat, dar numai în temeiul unui angajament de confidenţialitate din partea acestora, prin care garantează că aceste date sunt păstrate în siguranţă şi că furnizarea acestor informaţii personale se face conform legislaţiei în vigoare, după cum urmează: furnizori de servicii de marketing, curierat, servicii de plata/bancare, telemarketing sau alte servicii,  furnizate de companii cu care putem dezvoltă programe comune de ofertare pe piaţă a  bunurilor şi serviciilor comercializate de SC Medfusion SRL.

7.6. Informaţiile Cumpărătorului cu caracter personal pot fi furnizate şi către Parchetul General, Poliţie, instanţele judecătoreşti şi altor organe abilitate ale statului, în baza şi în limitele prevederilor legale şi că urmare a unor cereri expres formulate.

8. PREŢUL PRODUSELOR, SUME DE PLATA

8.1. Preţul produselor afişat pe site este în RON cu T.V.A. inclusă în preţ.

8.2. Cota de T.V.A. poate fi diferită în funcţie de produs în conformitate cu reglementările în vigoare.

8.3. Cota de T.V.A. este afişată în dreptul fiecărui produs, sau poate fi solicitată la cerere serviciului de clienţi www.napofarm.ro

8.4. Suma finală de plata pentru produse comandate va fi suplimentată cu costul transportului menţionat pe documentele de precomandă.

8.5. SC Medfusion SRL îşi rezervă dreptul de a acorda promoţii prin care costul transportului produselor este redus sau eliminat. Acest lucru va fi adus la cunoştinţa clientului.

9. DOCUMENTE CONTRACTUALE, CONTRACT

9.1. Prin înregistrarea comenzii pe site-ul www.napofarm.ro, cumpărătorul este de acord cu formă de comunicare (telefonic sau prin email) prin care vânzătorul îşi derulează operaţiunile comerciale.

9.2. Notificarea prin email primită de cumpărător după înregistrarea comenzii are rol de informare şi nu reprezintă acceptarea comenzii şi încheierea contractului.

9.3. Pentru motive justificate, SC Medfusion SRL îşi rezervă dreptul de a modifica sau anula comanda. Orice modificare va fi adusă la cunoştinţa cumpărătorului, iar acesta are dreptul de a accepta sau refuza modificările aduse.

9.4. Contractul se consideră încheiat (acceptat) în momentul emiterii facturii dintre SC Medfusion SRL şi client.

10.  CLIENŢI ŞI ONORAREA COMENZILOR

10.1. Onorarea comenzilor se face in 24-48 de ore lucratoare de la confirmarea comenzii. In cazul situatiilor exceptionale (lipsa stoc furnizor) clientii vor fi anuntati in 24 de ore lucratoare despre imposibilitatea onorarii comenzii la termen. 

10.2. Expedierea comenzilor se face prin intermediul firmelor de curierat Urgent-Cargus sau Fan-Courier sau prin Posta Romana.

10.3. SC Medfusion SRL îşi rezervă dreptul de a refuză onorarea comenzii sau de a solicita plata anticipată a produselor sau a serviciilor de la persoane cunoscute din baze de date proprii sau externe ca fiind de rea credinţă. Plata anticipată se referă la achitarea produselor sau serviciilor înainte că acestea să fie expediate către client.

10.4. Costul livrarii comenzilor prin firmele de curierat rapid este de 14,90 Lei, iar prin Posta Romana 9,90 Lei. Transportul este gratuit la comenzile cu valoare peste 200 lei (TVA inclus).

11. PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

SC Medfusion SRL prin site-ul www.napofarm.ro colecteaza date cu caracter personal in vederea onorarii comenzii. Prin plasarea comenzii sunteti de acord ca SC Medfusion SRL sa prelucreze datele dumneavoastra cu caracter personal. Pentru mai multe detalii referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal (GDPR) click aici.

12 DISPUTE ŞI CONFLICTE

12.1. Orice conflict apărut între SC Medfusion SRL şi clienţi se încearcă a fi rezolvat pe cale amiabilă. În cazul în care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale româneşti, iar soluţionarea conflictelor este de competenţa instanţelor româneşti.