ORAR CALL CENTER
Luni - Vineri 08:00 - 18:00
Sâmbătă 09:00 - 13:00
Graviola este un copac veșnic verde ce crește în regiunile tropicale. Acesta produce un fruct verde, lung, cu țepi, are un gust care variază de la picant la dulce.
Graviola este o sursă naturală bogată în vitamina C, vitaminele din complexul B, minerale și fibre.
Mineralele conținute de graviola ajută la prevenirea osteoporozei și la întărirea oaselor, iar conținutul bogat în fibre ajută la procesul de digestie, previne constipația și tulburările digestive.
Carbohidrații din graviola reprezintă o sursă foarte bună de energie.
Se poate consuma ca atare, în salate sau în amestec cu cereale, musli, fructe uscate, iaurt, etc.
Ingrediente: pulpă din fructul Graviola 55-65%, mere 25-35%, suc de mere 2-5%, acid citric, aromă graviola, făină de orez.