
Sâmbătă 09:00 - 13:00
Transport Gratuit de la 250 Lei
- Disponibilitate: În Stoc
- Cod produs: DEIA1252
Fasolea Mung este un soi de leguminoasă mică și verde din aceeași familie cu mazărea și lintea, este o sursă bogată de proteine, fibre, antioxidanți și fitonutrienți. Deși în cele mai multe părți ale lumii este mai puțin populară decât alte varietăți de leguminoase, cum ar fi năutul sau fasolea neagră, fasolea mung are multe beneficii pentru sănătate!
Fasolea mung are un conținut ridicat de nutrienți printre care: mangan, potasiu, magneziu, fosfat, cupru, zinc și diverse vitamine B.
Constituie un aliment consistent, fiind bogat în proteine, amidon rezistent și fibre alimentare.
Datorită densității sale nutritive ridicate, fasolea mung este considerată utilă în protejarea contra unor boli cronice, asociate cu vârsta, printre care boala de inimă, cancer, diabet și obezitate.
Boabele lor uscate pot fi consumate crude, gătite (întregi sau despicate), fermentate, sau măcinate sub formă de făină.
Ingrediente: fasole mung din agricultură ecologică.