Acest site utilizează cookies. Navigarea în continuare reprezintă acceptul dumneavoastră pentru utilizarea acestora. Citeşte mai multe despre cookies aici

Etichete: cancer

Un Sâmbure de adevăr în…Caise!

Un Sâmbure de adevăr în…Caise!

Ioana 01.07.2016 1
Un Sâmbure de adevăr în…Caise!Vitamina B17  Ce secret ascund sâmburii de caise?Sâmburii de caise, pe care îi mâncam cu mare plăcere când eram copii, au proprietăţi curative şi nutritive, fiind cea mai bogată sursă naturală de vitamina B17, cunoscută şi sub numele de amigdalină. Pe lângă aceasta, sâmburii de caise au un conţinut ridicat de fier, celuloză şi pectină. Cunoscuţi şi sub numele de alună...
Citeste articolul
Mai amar înseamnă mai sănătos

Mai amar înseamnă mai sănătos

Ioana 08.05.2016 5
Mai amar înseamnă mai sănătosSalvestrol, inamicul natural al cancerului Ce sunt salvestrolii?Salvestrolii aparţin fitoalexinelor şi sunt compuşi pe care plantelele le sintetizează pentru a se proteja împotriva factorilor agresori (ciuperci, viruşi, bacterii, raze UV şi insecte). La om, salvestrolii au un efect de inhibare a celulelor canceroase. Salvestrolii provoacă distrugerea şi moartea celulel...
Citeste articolul
Zeolit in lupta cu toxinele

Zeolit in lupta cu toxinele

Ioana 22.04.2016 0
Zeolit în lupta cu toxinele Ce este Zeolit? Denumirea de zeolit a fost dată de mineralogul suedez Axel Frederik Cronstedt şi vine din greaca veche, de la zeō (a fierbe), şi lithos (piatră). Zeolit ar însemna în traducere etimologică „piatra care fierbe”, fiind o aluzie la formarea acestuia.Zeolit a apărut cu milioane de ani în urmă, prin combinarea lavei fierbinţi emisă de vulcan cu apa de mare. S...
Citeste articolul
Salvestrol în lupta cu cancerul Un remediu amar dar sănătos!

Salvestrol în lupta cu cancerul Un remediu amar dar sănătos!

Ioana 25.01.2016 4
Ce sunt salvestrolii? Salvestrolii sunt substanţe conţinute de plante, produse pentru a lupta cu agenţii externi agresivi precum bacteriile, ciupercile, viruşii, insectele, lumina UV, etc. Acest fitonutrient nu poate fi produs în corpul uman, deci trebuie suplinit prin dietă. Îl găsim în mod natural în coaja sau pieliţa exterioară a fructelor de culoare roşie sau portocaliu intens: căpşuni, mure, ...
Citeste articolul

Medvi Design

Creare Magazin Online