Acest site utilizează cookies. Navigarea în continuare reprezintă acceptul dumneavoastră pentru utilizarea acestora. Citeşte mai multe despre cookies aici

Zeolit in lupta cu toxinele

22.04.2016 1 Comentarii Terapii alternative - Cancer,Principii active,
Zeolit în lupta cu toxinele
 
Ce este Zeolit?
 
Denumirea de zeolit a fost dată de mineralogul suedez Axel Frederik Cronstedt şi vine din greaca veche, de la zeō (a fierbe), şi lithos (piatră). Zeolit ar însemna în traducere etimologică „piatra care fierbe”, fiind o aluzie la formarea acestuia.
Zeolit a apărut cu milioane de ani în urmă, prin combinarea lavei fierbinţi emisă de vulcan cu apa de mare. Se cunosc mai multe feluri de zeoliţi, având compoziţii şi structuri diferite. În terapia naturistă se foloseşte zeolitul clinoptilolit, fiind considerat una dintre cele mai bune substanţe pentru purificarea şi detoxifierea organismului. 
zeolit
Zeolitul a fost folosit în medicina naturistă de mii de ani, cel mai adesea în medicina tradiţională indiană, medicina chineză şi medicina populară rusă.
Zeolitul este un mineral, la fel ca sarea de bucătărie, format din aluminosilicati naturali hidraţi de calciu, sodiu, potasiu, magneziu.
Zeolitul este compus dintr-un grup unic de minerale cu sarcină negativă, organizat într-o structură în formă de fagure, care îi oferă capacitatea de a atrage metalele grele şi materialele radioactive. Mai este frecvent denumit „sita moleculară” a organismului, datorită structurii sale complexe prin care leagă şi elimină substanţe toxice, virusuri şi alţi contaminanţi.
 
Cum acţionează Zeolit?
 
Zeolit este eficient nu atât datorită compoziţiei chimice, cât mai ales datorită aranjamentului componentelor sale. Acestea  formează o reţea complexă de cavităţi şi canale cu dimensiuni microscopice, constituind o adevărată capcană pentru substanţele toxice.structura zeolit
Zeolit are în compoziţie un bloc de siliciu, neutru din punct de vedere electric. Blocul conţine o sarcină negativă şi determină ca toată structura sa de cristal să fie încărcată la fel. Datorită structurii negative are puterea de a atrage toţi poluanţii din jur. Cationii de magneziu, calciu şi fosfor echilibrează în schimb încărcarea.
Mineralele pozitive precum calciu, potasiu, sodiu, magneziu şi fier sunt atrase de zeolit. Metalele grele precum cadmiu, mercur, arsenic sau nichel înlocuiesc cationii încărcaţi pozitiv. Aceştia sunt eliminaţi din organism datorită zeolitului care acţionează ca un catalizator.
Zeolitul are capacitatea chelatoare faţă de metalele grele. De asemenea, este capabil să lege şi să elimine mercur, cadmiu, plumb, zinc, cupru, parţial cromul şi altele. Ionii mai mici, precum cadmiul şi mercurul sunt atraşi într-o structură-cuşcă a zeolitului, care apoi sunt eliminaţi din organism.
 
Studiile clinice asupra Zeolitului arată creşterea excreţiei de urină într-o săptămână, aceasta fiind de 5-7 ori mai mare. Din acest considerent, este necesară o hidratare puternică în timpul tratamentului cu zeolit.
Zeolit elimină radionuclizi precum pe cei de stronţiu, cesiu, cobalt, dar şi cadmiu şi crom, gaze cu efect toxic, dioxidul de carbon şi amoniacul. De asemenea, elimină şi alte toxine, precum cele organo-fosforice folosite în insecticide şi aflatoxinele produse de unele ciuperci.
 
Zeolitul se absoarbe în cantitate mică prin tubul digestiv, astfel că doar puţin din acesta circulă prin sânge, ajungând în întregul corp. Cantitatea este însă suficientă pentru mobilizarea toxinelor periculoase din depozitele în care s-au adunat de-a lungul vieţii. Noxele se desprind şi sunt preluate şi purtate de fluxul sanguin spre căile depurative. Toxinele mobilizate din depozite, se vor elimina şi pe alte căi depurative, în principal rinichii şi pielea. De aceea urina poate avea o coloratie nefirească şi un miros neplăcut, iar uneori pot apărea transpiraţii în timpul administrării.
Partea cea mai mare din zeolitul ingerat rămâne în tubul digestiv şi îl străbate de la un capăt la altul. Pe parcurs, zeolit absoarbe toxinele purtate de sânge şi le elimină prin fecale.
 
Beneficii şi proprietăţi ale Zeolitului:
 
În doar 6-8 ore, zeolitul poate ajuta la eliminarea tuturor metalelor grele din organism datorită structurii de fagure a clinoptilolitului, fără a prezenta efecte toxice asupra organismului. Fenomenul se numeşte “schimb cationic” şi are foarte multe beneficii pentru sănătatea corpului.
Detoxifierea organismului devine o necesitate în zilele noastre, după modul în care suntem afectaţi de mediu. Climatul, radiaţiile, toate acestea sunt toxine de origine fizică, ce ne afectează. Mai sunt şi toxinele chimice, precum produsele cosmetice, insecticidele, poluarea. Şi nu în ultimul rând, toxinele de origine biologică: bacteriile, virusurile, alimentele sau ciupercile. Tratamentul cu Zeolit ajută la o detoxifiere completă şi eficientă.
toxine in organism
Acumularea toxinelor în organism duce la apariţia acidozei. Pentru cine cunoaşte cât de importantă este alcalinitatea în organism, Zeolit reuşeşte să echilibreze nivelul pH-ului din organism, aducând sistemul la un pH normal, de 7.35-7.45. Prin capacitatea de a atrage şi a limita protonii care dau aciditate, Zeolit reuşeşte să combată efectul unor afecţiuni precum artrita sau candidoza, hiperaciditatea şi contribuie totodată la creşterea cantităţii de oxigen şi implicit a nivelului energetic.
 
Tratamentul cu Zeolit ajută la prevenirea apariţiei cancerului, acesta din urmă fiind asociat cu toxine cumulate în organism. Zeolit reuşeşte să elimine toxinele şi acidul uric.
Zeolitul are efecte benefice în decontaminarea radioactivă a organismului. Odată ajuns în organism, zeolit se angajează într-o luptă cu celulele maligne, stimulând în acelaşi timp şi activitatea sistemului imunitar.
De asemenea, Zeolit previne apariţia gastritei, a ulcerului gastric, sau a diareei.
 
Un alt beneficiu constă în faptul că Zeolitul ajută la blocarea acţiunii unora dintre xenoestrogeni, pesticide, metale grele, luptând astfel cu episoade de intoxicaţie accidentală.
Tratamentul cu Zeolit poate avea efecte benefice în hepatita virală B şi C, în hepatita alcoolică. Mai este cunoscut şi ca adjuvant în tratarea unor afecţiuni precum tiroidita autoimună, noduli tiroidieni, hipertiroidie.
Prin urmarea unei cure cu Zeolit, toxinele acumulate în urma alimentaţiei bogate în grăsimi sau modificate chimic sunt eliminate. Astfel, se va constata o îmbunătăţire a digestiei, a funcţionarii colonului, ficatului şi a rinichilor.
Un alt beneficiu al Zeolitului este administrarea rapidă, uşoară şi eficientă, spre deosebire de alte metode folosite pentru detoxifiere prin injectare sau prin clismă. Zeolitul se administrează uşor, sub formă de praf, capsule sau soluţie.
 
Cura este recomandată atunci când apar stări de oboseală nejustificată şi energia este scăzută. În caz de anxietate, stări depresive, nervozitate, sau lipsa puterii de concentrare, încercaţi cura cu Zeolit.
Cura cu Zeolit este recomandată şi persoanelor care prezintă miros neplăcut al respiraţiei, au depozite albicioase pe limbă sau suferă de indigestie, cu greaţă şi vomă.
Zeolitul poate fi administrat oamenilor bolnavi, dar şi oamenilor care doresc un tratament alternativ pentru diferite afecţiuni, sau doar celor care vor să îşi îmbunătăţească stilul de viaţă.
 
Puteti cumpara Zeolit de pe site-ul nostru napofarm.ro aici.
 
Surse:
http://www.zeolite.com/
http://www.explainthatstuff.com/zeolites.html
https://en.wikipedia.org/wiki/Zeolite

1 Comentarii

Ion constantin:
14.08.2019, 06:18:38 PM
Reply

Zolitul este sare! Am citit ca este foarte bun la scăderea uree creatinia și colesterol la normalizarea hipertensiune și glicemia care este adevărul

Lasa un comentariu