Lupta anti-îmbătrânire, de acum o amintire

Tot mai multe dintre noi, suntem conștiente de faptul că odată cu înaintarea în vârstă apar și nedoritele riduri, rezultate în urma pierderii elasticității pielii cât și a deteriorării acesteia. Bineînțeles că toate ne dorim o piele fină, lipsită de pori dilatați, pete pigmentare și fără un aspect fad. Însă chiar nu putem opri timpul în loc păstrându-ne veșnic tinerețea și nici elixirul tinereții nu a fost descoperit încă. Cu toate astea, cu ajutorul unui stil de viață echilibrat și a unei îngrijiri adaptate tipului nostru de ten, putem meține și chiar prelungi fermitatea și tinerețea pielii noastre.

roc products

 

Specialiștii “antiîmbătrânire”

Noi am găsit soluția problemelor pielii tale! Specialiști în dermatologie estetică de peste 5 decenii , creatorii noilor standarde de îngrijire a pielii, cei de la ROC, au creat cele mai revoluționare creme anti-îmbătrânire! Produsele lor sunt cele mai apreciate și premiate produse anti-îmbătrânire din toată lumea, fiind încă din 1957 cele mai inovatoare cosmetice personalizate pentru fiecare tip de piele în parte.

De asemenea, suntem de părere că frumusețea nu durează o veșnicie și că trebuie să avem grijă de ea în mod constant cu produse de o calitate superioară. În plus, peste 50% din problemele pielii nu sunt datorate doar trecerii timpului, ci și stilului de viață neadecvat, razelor UV sau din cauza unei alimentații necorespunzătoare. De aceea, promovăm un stil de viață sănătos combinat cu un ritual de îngrijire superior pe care îl merită orice femie.

 

Cum ne ajută ROC  să avem grijă de pielea noastră

Produsele ROC conțin o gamă variată de ingrediente active care ajută la regenerarea pielii dumneavoastră, dintre care amintim: retinolul, xeninolul, acidul hialuronic, viatmina E, zincul, vitamina C și extract din planta onosis spinosa (popular: osul-iepurelui).

Folosit încă de mulți ani în domeniul cosmeticii, Retinolul este o moleculă eficace, care are multiple beneficii, dovedite științific, că ajută la regenerarea pielii. Are rolul efectiv de a reduce semnele de îmbătrânire a pielii, cum ar fi liniile fine și ridurile, îmbunătățind în același timp aspectul îmbătrânit al tenul,  redând peilii strălucirea și elasticitatea de care are nevoie.

Pe de altă parte, după 7 ani de cercetare în domeniul fiziologiei îmbătrânirii pielii, oamenii de știință de la ROC, au identificat dintre 800 de molecule analizate că Xeninolul deține o tehnologie revoluționară care acționează direct în inima celulelor îmbătrânite, “resuscitâdu-le”, optimizând funcțiile celulare și ajutând la inversarea procesului de îmbătrânire.

De asemenea, Vitamina E este un antioxidant puternic care ajută la protejarea pielii împotriva îmbătrânirii premature, în timp ce Zincul și Vitamina C ajută la reînnoirea celulelor și la reducerea și prevenirea petelor, contribuind la strălucirea pielii.

 

De ce ROC si nu alte produse?

Pentru că ROC nu e un miracol, e o decizie. Calitatea și modul în care îți “administrezi” sănătatea și frumusețea nu e nu miracol și nici ceva ce poți neglija, e o decizie pe care ți-o asumi. Decizia de a fi frumoasă și sănătoasă și de a avea grijă de tine cu cele mai bune produse, de o calitate incomparabil superioară, este a TA. Crede-ne pe noi! Pielea ta merită cea mai bună îngrijire! TU meriți cele mai bune produse. Pentru că meriți să fii frumoasă.

 

Sursa: https://www.roc.com/

 

Gasiti aici produsele RoC comercializate de Napofarm.ro.