Belinal® – Glicemia bună, trece primejdia rea.

 

Ce este diabetul?

 

Diabetul zaharat este o boală metabolică care determină creșterea glicemiei. Diabetul zaharat este una dintre cele mai răspândite afecțiuni ale sistemului endocrin, fiind favorizat de o combinație între factorii genetici și stilul de viață. Lăsat netratat, diabetul afectează metabolismul și duce la apariția unor boli asociate acestei patologii cum ar fi: neuropatia diabetică, glaucomul, piciorul diabetic, nefropatia sau AVC-ul.

 

complicatii ale diabetului

 

 

Ce este diabetul de tip 2?

Atunci când mâncăm corpul nostru transformă cea mai mare parte din alimentele pe care le consumăm în glucoză. Insulina permite acestei glucoze să ajungă în toate celulele corpului pentru a putea fi convertită, mai apoi, în energie. Insulina este produsă în corpul nostru de pancreas. Ce se întâmplă totuși când pancreasul nu produce suficientă insulină sau celulele corpului nostru nu pot folosi insulina? Glucoza începe să se acumuleze în sângele nostru în loc să se deplaseze spre celule.

 

Diabetul la copii

Diabetul de tip 1 a fost numit „diabet juvenil”, deoarece tipul 2 era rar întâlnit la copii. Acum că mai mulți copii sunt supraponderali sau obezi, diabetul de tip 2 devine din ce în ce mai frecvent în această grupă de vârstă. Aproximativ 40% dintre copiii cu diabet de tip 2 nu prezintă simptome, potrivit Clinicii Mayo (din SUA). Boala este adesea diagnosticată întâmplător în timpul unui examen fizic.

 

Diabetul de tip 2 netratat poate provoca complicații pe tot parcursul vieții, inclusiv boli de inimă, boli de rinichi și orbire. Este ingrijorător faptul că diabetul de tip 2 este mai răspândit ca niciodată la tineri.

 

Principalele simptome ale acestui tip de diabet sunt:

 • foamete și sete crescută
 • oboseală
 • urinare crescută
 • vedere încețoșată
 • infecții recurente
 • răni care se vindecă lent

 

Riscul nostru de a dezvolta diabet de tip 2 crește dacă:

 • suntem supraponderali
 • avem 45 de ani sau mai mult
 • avem un părinte sau un frate cu această afecțiune
 • nu suntem activi fizic
 • am avut diabet gestațional
 • avem prediabet
 • avem tensiune arterială crescută, colesterol ridicat sau trigliceride mari

 

Consumul de alimente potrivite poate controla glicemia și ne poate ajuta să pierdem din greutatea în exces.

 

Numărarea carbohidraților este o parte importantă din strategia recomandată în cazul diabetului de tip 2. Deși poate fi un proces obosior un dietetician ne poate ajuta să ne dăm seama câte grame de carbohidrați să mâncăm la fiecare masă. Pentru a ne menține nivelul glicemiei constant, specialiștii recomandă să mâncăm mese mici pe tot parcursul zilei. Subliniem aici alimentele sănătoase, cum ar fi:

 • fructe
 • legume
 • cereale integrale
 • proteine ​​slabe precum carnea de pasăre și de pește
 • grăsimi sănătoase precum uleiul de măsline și nucile

 

Dieta și exercițiile fizice pot veni în ajutorul nostru să putem gestiona prediabetul și diabetul de tip 2. Dar ce facem dacă modificările stilului de viață nu sunt suficiente pentru a reduce glicemia?

 

Ce ingrediente active putem alege să lupte cot la cot cu noi pentru a menține un nivel optim al glucozei în sânge?

 

 1. Polifenolii sunt printre cele mai importante substanțe de care are nevoie organismul nostru. Principalele roluri ale polifenolilor sunt capacitatea antioxidantă și reducerea inflamației. Alimentația noastră trebuie să includă acești ANTIOXIDANȚI pentru a ne apăra de răceli, pentru a evita inflamația, cancerul, diabetul de tip 2 și multe alte boli. Vă amintiți cum medicul recomanda consumul unui pahar de vin roșu în fiecare zi? Vinul roșu este bogat în polifenoli valoroși care oferă protecție împotriva bolilor cardiace, contribuie la reducerea inflamației care poate cauza artrită reumatoidă și sindromul intestinului iritabil, si foarte important previne formarea cheagurilor de sânge și ține sub control  nivelul glicemiei.
 2. Acidul alfa-lipoic (ALA) numit uneori acid lipoic sau acid tioctic, este un antioxidant care funcționează într-un mod similar cu vitaminele din complexul B, ajutând organismul să transforme alimentele în energie. ALA este folosit cu succes în Germania ca tratament pentru neuropatia diabetică. O serie de studii clinice -  Alpha-Lipoic Acid in Diabetic Neuropathy (ALADIN), au arătat că atât 600, cât și 1.200 mg / zi de ALA administrate intravenos au îmbunătățit anumite simptome ale neuropatiei diabetice.
 3. Pepenele/castravetele amar (Momordica charantia) este un fruct verde înfrățit cu pepenele, dovleacul și castravetele. Găsit în climatul tropical, pepenele amar (numit și tărtăcuță amară sau castravete amar) este utilizat în principal în India, Asia, America de Sud și Africa, atât în ​​gătit, cât și ca supliment alimentar. Se crede că fructele și semințele pepenelui amar ameliorează nivelul glucozei; posibilele moduri de acțiune includ absorbția crescută a glucozei de către țesuturi și creșterea sintezei glicogenului muscular și hepatic.
 4. Cromul este un mineral esențial necesar pentru metabolismul glucozei. Rolul principal al cromului este de a menține un nivel normal al glucozei în sânge. Cromul, de obicei sub formă de picolinat de crom, este un supliment căutat în rândul persoanelor cu diabet și a celor interesați să piardă în greutate. Efectul său benefic asupra nivelului de glucoză a fost observat în diverse cercetări.
 5. Scortișoara a fost folosită în scopuri medicinale încă din cele mai vechi timpuri. Există două tipuri de scorțișoară: Ceylon și Cassia. Conform informațiilor dezvăluite în Critical Reviews in Food Science and Nutrition, scortișoara are efecte antiinflamatoare, antimicrobiene, antioxidante, de scădere a colesterolului și imunomodulatoare. Scortișoara este folosită în tratamentul diabetului, precum și în tratamentul suferinței gastro-intestinale. Ingredientul activ din scorțișoară este hidroxicalcona, o substanță despre care se crede că sporește acțiunea insulinei.

 

 

Belinal® Gluco - suplimentul alimentar, 100% natural, care combină 36 de polifenoli din ramuri de brad argintiu cu picolinatul de crom

 

Belinal® Gluco este primul produs pe bază de polifenoli extrași printr-un proces patentat din ramurile bradului argintiu selectate manual din zone necontaminate, care este confirmat de studii că inhibă descompunerea glucidelor și prin urmare reduce creșterea glicemiei și ajută la buna funcționare a insulinei în organism (în termeni populari: chiar dacă avem o masă mai bogată sau ne răsfățăm cu un desert, cu Belinal® Gluco ținem glicemia sub control)

 

belinal gluco

 

Ca și antioxidant,  Belinal® Gluco are capacitatea mai mare de a neutraliza radicalii liberi care afectează celulele chiar și decât resveratrolul (protejarea inimii și scăderea colesterolului), ceaiul verde (bolile cardiovasculare)  sau vitamina E (protejarea vederii).

Polifenolii, care pot fi numiți și „vitamine vegetale”, sunt produși și acumulați în ramuri de brad de argint timp de decenii. Studiile științifice au arătat că polifenolii din ramurile de brad argintiu acționează sinergic, deoarece sunt antioxidanți extrem de puternici, întăresc sistemul imunitar, au activitate antiinflamatoare și antialergică, inhibă modificările degenerative ale celulelor și scad indicele glicemic al alimentelor.

 

Darurile vindecătoare ale naturii au fost colectate de Belinal® Gluco sub formă curată prin metode de înaltă tehnologie.

 

Capacitatea antioxidantă a Belinal® Gluco

Belinal Gluco® este un puternic agent natural de eliminare a radicalilor liberi. Compusii activi din Belinal Gluco neutralizează radicalii liberi înainte ca aceștia să poată provoca leziuni celulare. Belinal Gluco® stimulează celulele să-și crească propria putere anti-oxidativă și captează radicalii liberi din sânge.

 

belinal orac chart

ORAC - Capacitatea de absorbție radicală a oxigenului

 

Comparând potențialul anti oxidativ al extractului din ramuri de brad de argintiu și Crom, Belinal Gluco®, cu cel al alimentelor cu cel mai mare scor ORAC publicate de NIH și USDA, valoarea ORAC a Belinal® este 1.004.900 unități exprimate în µmol Trolox / 100 g (consultați imaginea de mai jos).

 

belinal orac chart 2

 

Deși capacitatea antioxidantă a Belinal® Gluco este extraordinară, Belinal® Gluco (în combinație cu picolinatul de crom) excelează în special la menținerea nivelului normal al glicemiei în corp.

 

 

 

Belinal® Gluco este un supliment 100% natural care conține:

 

 1. Extract din ramuri de brad argintiu care:
 • inhibă descompunerea glucidelor
 • reduce creșterea glicemiei
 • ajută la buna funcționare a insulinei în organism
 • protejează celulele de deteriorarea radicalilor liberi cauzată de creșterea nivelului de zahăr din sânge.
 1. Crom (sub formă de picolinat de crom) care contribuie la:
 • scăderea nivelului de colesterol dăunător din sânge,
 • creșterea nivelului colesterolului bun,
 • reducerea riscului bolilor de inimă.

 

Belinal® are certificat natural organic Cosmos.

eco cert belinal

 

Calitatea acestor produse este testată în fiecare etapa de dezvoltare iar un laborator național independent asigură autenticitatea datelor publicate. Extractul Belinal® este obținut prin procese de ultimă generație, fără alcool sau alți solvenți.

 

 

 

Cum funcționează Belinal® Gluco ?

 

Belinal® Gluco inhibă descompunerea glucidelor și, în consecință, scade nivelul de glucoză din sânge după mese, și contribuie, de asemenea, la buna funcționare a insulinei în organism. Dacă organismului îi lipsește cromul, are nevoie de mai multă insulină pentru un control adecvat al nivelului de glucoză din sânge.

Belinal® Gluco combină astfel polifenolii cu cromul care ajută la reducerea nivelului de colesterol dăunător și la creșterea nivelului de colesterol benefic din sânge și, din acest motiv, reduce riscul de boli cardiovasculare.

Datorită activității antioxidante puternice, Belinal® Gluco protejează, de asemenea, celulele de daunele provocate de radicalii liberi, care sunt produși mai rapid în cazul glicemiei crescute. Cromul este implicat în metabolismul macronutrienților și contribuie la menținerea nivelului normal al glicemiei.

Belinal® gluco reduce hiperglicemia postprandială cu 35%, a arătat un studiu dublu orb, placebo-controlat.

 

reducerea glicemiei cu belinal

 

(exemplu: nivel glicemie în timpul mesei scade de la 175 la 110 cu Belinal® gluco, o reducere cu 35%, asemănătoare cu rezultatul obținut cu ajutorul medicației alopate (dar fără efectele secundare ale acesteia))

 

 

Ingredientele din Belinal® Gluco, raportate în literatura de specialitate, au acțiune anti-diabetică și prin următoarele mecanisme de acțiune:

 • absorbție crescută a glucozei în celulele musculare prin activarea AMPK
 • absorbție crescută a glucozei în celulele adipoase (adipocite) datorită translocării crescute a transportorilor de glucoză GLUT4 și expresiei îmbunătățite a adiponectinei
 • protecție și regenerare a celulelor beta-pancreatice
 • inhibare a transportorilor de glucoză (SGLT1 și SGLT2) în peretele intestinal

 

Cum se administreaza Belinal® Gluco?

Belinal® Gluco  se administrează 2 tablete pe zi, cu minim 15 minute înainte de masă.

 

Se poate administra Belinal® și pacienților cu medicație alopată?

Da, suplimentarea cu Belinal® Gluco în paralel cu medicația alopată este sigură. Vă recomandăm ajustarea dozei în cazul obținerii unor glicemii scăzute.

 

Cumpără online aici Belinal® Gluco

 

belinal gluco