Acest site utilizează cookies. Navigarea în continuare reprezintă acceptul dumneavoastră pentru utilizarea acestora. Citeşte mai multe despre cookies aici

Frumuseţea dincolo de vârstă cu... RoC

03.06.2016 4 Comentarii Despre producatorii nostri,

Noua provocare RoC:  

„Acordă-ne 12 săptămâni, iar noi îţi dăm înapoi 10 ani!” 
 
provocarea roc
 
 
Se poate menţine frumuseţea dincolo de vârstă? 
 
RoC nu crede în magie, dar spune că da! RoC are încredere absolută în studiile dermatologilor, care abordează procesul antiage cu produse adecvate şi cu un stil de viaţă personalizat.
 
Compania  de produse cosmetice pentru îngrijirea pielii RoC a fost creată în Franţa în anul 1957 de către farmacistul Jean-Charles Lissarrague. Farmacistul a înţeles din prima clipă nevoia femeii de a arăta bine şi a se simţi frumoasă la orice vârstă. De reţetele magice ale farmacistului Jean-Charles au beneficiat pentru prima oară actriţele vremii, care primeau produse personalizate în funcţie de problemele specifice ale pielii.
 
Gama de produse RoC este concepută pentru femeile cu probleme ale pielii şi luptă împotriva acestora, folosind cele mai eficiente substanţe, precum retinolul sau hexinolul.
Numele RoC provine de la farmacia pariziană Roge Cavailles, care în 1943 era condusă de Lissarrague, specializat în dermatologie. Lissarrague era considerat a fi un veritabil vizionar, ce reuşea cu succes să îmbine talentul cu cerinţa farmaceutică de atunci.
 
În anul 1950, la cererea dermatologilor, el a inventat prima formulă de cosmetice fără parfum şi astfel a luat naştere marca RoC (prescurtare de la Roge Cavailles).
 
De-a lungul timpului, RoC a reuşit să se reinventeze şi să se menţină în topul celor mai eficiente produse de îngrijire a pielii (în special a pielii problematice), graţie invenţiilor brevetate, dintre care menţionăm:  THPE (Tetrahydroxypropyl Etilendiamina),  vitamina A (retinol), sau E-PULSE ™. Cum RoC Skincare pune mult accent pe îngrijirea pielii prin protejarea în primul rând de factorii de mediu nocivi, nu e de mirare că a acordat o atenţie deosebită cosmeticelor de protecţie împotriva razelor solare. Cea mai nouă inovaţie din laboratoarele RoC include o abordare revoluţionară în lupta împotriva îmbătrânirii pielii, prin utilizarea de bioelectricitate. Se consideră că celulele pielii comunică în mod natural între ele, stimulând regenerarea prin curenţi electrici, care sunt mai puternici în tinereţe şi scad în intensitate odată cu trecerea anilor.
 
Vezi aici toate produsele RoC.
 
 
Eficienţa şi siguranţa sunt criteriile de bază la alegerea materiilor prime folosite de RoC. 
 
Un produs bun înseamnă unul care nu dă reacţii alergice şi oferă cea mai bună îngrijire, până şi pentru cel mai sensibil şi problematic ten. Pentru a obţine acest efect, produsele RoC sunt supuse rigurozităţii testelor clinice.
Vârsta e ceea ce facem noi din ea. Pe lângă stilul de viaţă şi factorii de mediu, consideraţi vitali în menţinerea frumuseţii, RoC vine în ajutorul nostru cu o gamă de produse care imbină nu doar stiinta si tehnologia , ci şi atenţia la detalii şi pasiunea.
 
RoC garantează pentru integritatea ingredientelor, cum ar fi retinol sau rexinol.
 
noua gama pro
 
Cum acţionează Retinolul?
 
Substanţa folosită de Roc, retinolul este foarte eficientă în îmbunătăţirea aspectului pielii, tratând liniile fine şi ridurile adânci. Retinolul este o componentă esenţială pentru pielea lipsită de colagen. Retinolul ajută de asemenea şi la reducerea porilor, creând un aspect mai plăcut. Formula îmbunătăţită cu Retinol a fost testată în mod riguros, Roc fiind singura companie care a efectuat un an de studii clinice pentru a dovedi eficacitatea retinolului. S-a dovedit că eficacitatea acestuia creşte pe măsură ce substanţa este folosită pe o perioadă mai îndelungată.
 
Care sunt principalele efecte benefice ale retinolului asupra tenului tău?
  • reduce ridurile fine prin stimularea producerii de colagen la nivelul pielii;
  • estompează petele pigmentare, pistruii şi petele cauzate de sarcina;
  • vindecă acneea prin capacitatea sa de a elibera porii blocaţi.
 
RoC este prima companie care protejează retinolul.
Dacă e expus la aer, retinolul poate să se degradeze şi să îşi piardă din eficacitate. Oamenii de ştiinţă de la RoC Skincare au dezvoltat procese inovatoare care limitează expunerea produselor la apă şi oxigen, păstrând integritatea retinolului.
 
 
Cum acţionează Hexinolul?
O altă componentă cu rezultate revoluţionare folosită de RoC este Hexinol.
Tehnologia Hexinol asigură îmbunătăţiri vizibile în mai puţin de 4 săptămâni. După 7 ani de cercetări, oamenii de ştiinţă de la Roc au descoperit o moleculă care are impact asupra semnelor de îmbătrânire a pielii. Aşa s-a născut tehnologia bazată pe Hexinol.
Hexinol funcţionează precum un anti-inflamator, pentru a reduce îmbătrânirea celulelor pielii. 
Noua tehnologie Hexinol abordează problemele de îmbătrânire ale pielii în mod diferit faţă de alte ingrediente antiage.
 
Care sunt principalele efecte benefice ale Hexinolului asupra tenului tău?
  • restaurează elasticitatea şi fermitatea pielii;
  • netezeşte liniile fine şi cearcănele;
  • îmbunătăţeşte strălucirea naturală a pielii;
  • uniformizează zonele de decolorare ale pielii şi hidratează pielea uscată.

 

Vezi aici toate produsele RoC.

 
RoC consideră că stilul de viaţă are efecte ireversibile asupra pielii!
Pe lângă substanţele folosite în produsele companiei franceze,  RoC încurajează şi propune abordarea unui stil de viaţă favorabil pentru piele, pentru că nimic nu ne îmbătrâneşte mai rapid decât factorii de mediu aparent inofensivi la care suntem supuşi:
 
Nutriţia: Spune-mi ce mănânci şi îţi voi spune cum îţi va afecta pielea!
O dietă echilibrată şi variată va avea un impact major în aspectul pielii, precum şi în modul în care aceasta va lupta împotriva asaltului îmbătrânirii.
Nutriţia este ştiinţa care se ocupă cu impactul alimentaţiei asupra organismului.  Dacă ne mai aducem aminte de la orele de biologie, mâncarea, o dată mestecată şi înghiţită, ajunge în sistemul digestiv, unde e transformată în mici particule, care mai apoi sunt duse de către sânge în diferite organe. Pielea, asemeni altor organe, are nevoie de alimente prin care să se reînnoiască, să obţină energie, să îşi menţină intacte celulele, să se protejeze şi să se vindece.
Anumite alimente accelerează procesul antiage, deoarece declanşează două reacţii chimice în organism:
 
Stresul oxidativ apare atunci când radicalii liberi produşi de alimente, dăunători pentru ADN şi membrana celulelor, sunt prezenţi în număr mai mare decât moleculele care apără organismul, antioxidanţii. O dietă bogată în alimente antioxidante, nutrienţi şi acizi graşi esenţiali poate să ne ajute la menţinerea sănătăţii pielii.
 
Glicarea, o reacţie chimică destul de complexă, este cauzată de o dietă bogată în zahăr şi proteine, care alterează membrana celulelor pielii. Atenţie deci la excese culinare şi la selectarea unei varietăţi câte mai mare de alimente!
 
Deprivarea de somn slăbeşte calitatea pielii
Deprivarea de somn are consecinţe extreme asupra pielii: nopţile nedormite accelerează fenomenul de îmbătrânire a pielii. Dacă în timpul zilei, pielea îşi foloseşte resursele pentru a lupta împotriva factorilor de mediu, precum soare, vânt, poluare, noaptea aceasta se regenerează. Somnul ajută la reducerea procesului intern de îmbătrânire.
Pielea are nevoie de un somn de calitate pentru a se hidrata, pentru a-şi regenera ţesutul, pentru a se purifica şi a se proteja.
 
Microcirculaţia funcţionează cel mai bine între orele 23:00 şi 4:00 dimineaţa. Celulele pielii primesc atunci mult oxigen şi nutrienţi, care le permit să funcţioneze la potenţialul maxim.
Melatonina, hormonul care se eliberează în jurul orei 2:00 noaptea, protejează celulele pielii de efectul radicalilor liberi, având efect antioxidant.
Este vital să ne asigurăm că beneficiem de cât mai mult somn posibil, nu degeaba este încă utilizată expresia de somn de frumuseţe. Pielea odihnită, regenerată va rezista mai bine în faţa luptei cu îmbătrânirea.
 
Stresul, un real inamic al pielii
Stresul e un fenomen al adaptării organismului, care permite omului să reacţioneze la factorii de mediu. Studiile arată că stresul afectează mai multe femei (37%) decât bărbaţi (24%).
Atunci când suntem stresaţi, organismul reacţionează prin producerea de hormoni (adrenalină, cortizol) care stimulează toate sistemele vitale pentru a ne pregăti să înfruntăm o situaţie periculoasă sau să evadăm din ea. Acest mecanism de adaptare la situaţii periculoase, aparent benefic deoarece la baza ne ajută să supravieţuim, îşi are efectele sale dezastruoase asupra pielii. În cazul stresului cronic, întregul organism e epuizat, iar pielea suferă din cauza dereglărilor hormonale.
În cazuri de stres cronic, pielea îşi pierde elasticitatea, strălucirea, devenind mai subţire, cu riduri şi pete pigmentare.
Cortizolul care se activează atunci când suntem stresaţi poate provoca pe termen lung inflamarea pielii. De asemenea, cortizolul inhibă producerea de melatonina, hormonul somnului, care va reduce considerabil capacitatea pielii de a se regenera.
Ridurile de expresie apar atunci când suntem stresaţi, încruntaţi şi contribuie la aspectul îmbătrânit al pielii. Un zâmbet face minuni şi ne întinereşte, aşa că ce motiv mai bun am avea să alungăm stările de stres şi supărare?
 
Soarele trebuie consumat cu moderaţie!
Prin razele ultraviolete, soarele participă la sinteza vitaminii D, având un efect benefic asupra organismului, însă pentru ca această sinteză să se producă, nu avem nevoie de mai mult de 10 minute de expunere la soare. Peste acest interval de expunere, razele ultraviolete sunt veritabile acceleratoare ale procesului de îmbătrânire a pielii.
Două tipuri de raze ultra violete UVA şi UVB pot fi dăunătoare pentru piele. Razele ultraviolete ale soarelui sunt mai puternice la altitudini mai mari şi în locul unde clima este caldă tot timpul anului, dar şi în timpul verii între orele 10-16.
Razele ultraviolete pot provoca arsuri şi leziuni ale pielii chiar şi în zilele înnorate dar şi atunci când se reflectă în nisip, apă, zăpadă sau ciment. Chiar şi lămpile aparatelor pentru bronzat, de la solar emit raze ultraviolete nocive.
Multe dintre persoanele care lucrează zilnic în lumina soarelui pot să pară cu 10-20 de ani mai în vârstă. Acesta nu este un efect imediat ci unul cumulativ, care se va agrava în timp.
 
Se poate deci menţine frumuseţea dincolo de vârstă?
Acceptaţi provocarea celor de la RoC, testaţi produsele si bucuraţi-vă de un ten de invidiat la orice vârstă!
 
 
Testaţi noua gamă RoC
 
pro correct gama noua
pro correct crema antirid regeneranta pro correct fluid antirid
PRO CORRECT Crema antirid regeneranta (40ml) PRO CORRECT Fluid antirid (40ml) PRO CORRECT - Intensiv antirid (30ml)

 

 

 
gama pro define
pro define concentrat pentru fermitate pro define fluid pentru fermitate
PRO DEFINE Concentrat pentru fermitate (50ml) PRO DEFINE Fluid pentru fermitate (40ml) PRO DEFINE Crema pentru fermitate (50ml)

 

 

 

gama pro renew

pro renew fluid antiage pro renew antiage crema
PRO RENEW Fluid antiage uniformizatoare (40ml) PRO RENEW Crema antiage uniformizatoare (50ml)

 

 

 
gama roc pro preserve
pro preserve fluid pro preserve crema
PRO PRESERVE Fluid antioxidant (40ml) PRO PRESERVE Crema antioxidanta (50ml)

 

 

 
gama pro sublime
pro sublime crema pro sublime tratamanet
PRO SUBLIME Crema de ochi (15ml) PRO SUBLIME Tratament corector pentru ochi (2x10ml)

 

 

Gasiti toate produsele RoC aici.
 
 
 
Folositi cosmetice RoC ?
Impartasiti experienta Dumneavoastra in utilizarea acestor produse in sectiunea de comentarii de mai jos.
Etichete: RoC Cosmetice

4 Comentarii

Mara A.:
09.06.2016, 09:08:29 AM
Reply

Credeam ca au disparut aceste produse.

Napofarm.ro:
09.06.2016, 09:10:26 AM

Intr-adevar, cosmeticele RoC au lipsit pe piata din Romania in ultima vreme. Acum sunt disponibile din nou. Puteti sa le achizitionati si de pe site-ul nostru aici : www.napofarm.ro/roc-ro

Otilia S.:
09.06.2016, 10:19:00 AM
Reply

Produsele din gama noua sunt mai bune. Am cumparat de pe site-ul acesta. Produsele sunt OK.

Gabriela:
20.09.2016, 02:41:16 PM
Reply

Unde au disparut aceste cosmetice? Multa vreme nu am auzit despre acest producator. Felicitari napofarm ca le comercializati din nou!

Catalina a.:
23.03.2018, 10:29:21 PM
Reply

Cele mai bune preturi pe Napofarm.ro - eu comand de foarte multa vreme de aici. Roc - rocks :)))))))

Lasa un comentariu