Polygemma detoxifiere

 

Detoxifierea reprezintă o strategie importantă pentru menţinerea sănătăţii, iar gemoterapicele realizează o curăţire profundă, la nivel celular, fără reacţii adverse.

 

Vă propunem să alegeţi din preparatele de mai jos, pe cele de care aveţi nevoie – în funcţie de sensibilităţile organismului Dumneavoastră – pentru realizarea a 1-2 cure de detoxifiere anuală.

 

Fiecare preparat are o acţiune complexă, realizând o detoxifiere la mai multe nivele în organism.

Puteţi combina 2 sau 3 preparate de detoxifiere administrate de 2 ori / zi, sau puteţi urma cure succesive, care să înceapă cu formula de detoxifiere renală (pentru o bună eliminare a toxinelor la nivel limfatic şi renal), urmată de cea hepatică şi cea intestinală.

 

polygemma rinichipolygemma ficatpolygemma intestinarticulatii polygemmapiele polygemma
Polygemma 12 - Rinichi - detoxifierePolygemma 11 - Ficat - detoxifierePolygemma 15 - Intestin - detoxifierePolygemma 14 - Articulatii - detoxifierePolygemma 13 - PIele - detoxifiere

 

Ce trebuie să ştim despre extractele gemoterapice:

  • provin din părţi tinere de plantă: muguri, mlădiţe, amenti, radicele, sevă,etc.;             
  • acţionează profund, la nivel celular;
  • detoxifică celulele blocate la anumite nivele în organism;
  • acţiunea lor este diferită, în multe cazuri, de cea pe care o cunoaştem la părţile adulte de plante (din fitoterapia tradiţională);
  • planta este prelucrată în stare proaspătă, imediat după recoltare.

Gemoterapia foloseşte forţa arborilor şi arbuştilor concentrată în partea tănără de plantă (mugure, mlădiţă, radicele, sevă, seminţe, etc) cu efect detoxifiant şi cu organotropism specific.

Cititi mai multe despre gemoterapie aici.

 

polygemma rinichi

Polygemma 12 - Rinichi detoxifiere -

Susţine funcţia de detoxifiere a rinichiului. 

Combinaţie de extracte gemoterapice din muguri de Frasin, sevă de Mesteacăn şi extract fitoterapic din frunze de Mesteacăn.

Funcţia de detoxifiere a rinichiului este extrem de importantă pentru a filtra din sânge şi a elimina o serie de reziduuri toxice (uree, cloruri, acid uric, creatinină, etc.) şi pentru a elimina apa în exces.

Acţiune principală: diuretică - depurativă, antiseptică, antiinflamatoare, regeneratoare - prin aport de glucoză, fructoză, aminoacizi, vitamina C şi o serie întreagă de săruri minerale de: calciu, fosfor, magneziu, mangan, zinc, sodiu şi fier.
Preparatul are şi efect: hipocolesterolemiant.

 

Puteti achizitiona preparatul aici.

 

Polygemma ficat

Polygemma 11 - Ficat detoxifiere - 

Susţine funcţia de detoxifiere a ficatului. 

Combinaţie de extracte gemoterapice din mlădiţe de Rozmarin, Ienupăr şi muguri de Alun.

Ficatul este primul filtru al organismului, la acest nivel o serie de substanţe fiind transformate în forme chimice simplificate, pregătite pentru eliminare la nivel renal. 
Un ficat obosit va permite să ajungă în sânge substanţe netransformate şi o serie de toxine.

Acţiune principală: hepatoregeneratoare, de sprijinire a eliminării cataboliţilor toxici, coleretică şi colagogă, de restaurare a elasticităţii ţesutului hepatic. Preparatul are şi efect: hipocolesterolemiant, antiinflamator, cicatrizant, antioxidant.

Mod de administrare: se recomandă administrarea a 2 - 3 ml de 2 ori pe zi, dimineaţa şi la prânz, înainte de mese, diluaţi în puţină apă - cure de 1-2 luni, repetate de 2-3 ori pe an sau la nevoie, realizându-se o detoxifiere preponderant la nivel hepatic, dar şi la nivel renal şi respirator.

 

Puteti achizitiona acest preparat aici.

 

polygemma intestin

Polygemma 15 - Intestin detoxifiere -

Susţine funcţia de detoxifiere intestinală.

Combinaţie de extracte gemoterapice din mlădiţe de Merişor, muguri de Nuc şi muguri de Stejar.

Imunitatea intestinală este esenţială, fiind responsabilă de 70% din capacitatea de apărare a organismului.Toxicitatea intestinală generează o autointoxicare ce se poate manifesta nu numai local, ci şi la multe nivele în organism, în funcţie de sensibilităţile fiecărui individ (oboseală, nervozitate, probleme gastrointestinale, erupţii cutanate, dureri de cap, artrită, dureri lombare, sciatică, alergii, astm, probleme cardiace, etc).

Acţiune principală: reglează funcţionalitatea şi motricitatea intestinală, reechilibrează flora intestinală, reduce infecţiile şi inflamaţia de la nivelul intestinului subţire şi gros. 
Preparatul are şi efect tonic general, ameliorând astenia fizică şi psihică.

Mod de administrare: se administrează câte 2 ml de 2 ori pe zi, dimineaţa şi la prânz, înainte de mese, diluaţi în puţină apă - cure de 1-2 luni, repetate la nevoie.

Pentru persoanele care suferă de tulburări la nivel intestinal, se recomandă cure de 1-2 luni, repetate de 2-3 ori pe an sau la nevoie. 
Chiar şi pentru persoanele care nu au tulburări intestinale, o cură anuală de detoxifiere intestinală este salutară.

 

Puteti achizitiona acest preparat aici.

 

polygemma articulatii

Polygemma 14 - Articulaţii detoxifiere -

Ajută la menţinerea mobilităţii articulaţiilor.

Combinaţie de extracte gemoterapice din muguri de Frasin şi muguri de Jneapăn, sevă de Mesteacăn şi scoarţă de Salcie

Pentru a menţine flexibile articulaţiile până la vârste înaintate, trebuie păstrată sau redobândită sănătatea ţesuturilor conjunctive, îmbunătăţind funcţia articulaţiei, evitând sau atenuând durerea şi inflamaţia.

Acţiune principală: antiinflamatoare, depurativă - o mai bună eliminare a acidului uric şi ureei, a căror depunere la nivel articular duce la rigidizarea lor.

Mod de administrare: se administrează câte 2 ml de 2 ori pe zi, dimineaţa şi la prânz, înainte de mese, diluaţi în puţină apă - cure de 1-2 luni, repetate la nevoie, realizându-se o detoxifiere la nivel articular şi renal.

 

Puteti achiztiona acest preparat aici.

 

polygemma piele

Polygemma 13 - Piele detoxifiere -

Susţine curăţarea tenului şi a pielii prin acţiune detoxifiantă.

Combinaţie de extracte gemoterapice din muguri de Platan, sevă de Mesteacăn şi muguri de Nuc.

Pielea este cel mai mare organ de eliminare a toxinelor, sub forma transpiraţiei. Pielea şi mucoasele sănătoase nu lasă să treacă agenţii microbieni şi virali din mediul exterior, către mediul intern.

Acţiune principală: dermoprotectoare, antiseptică, regularizantă a secreţiilor pielii, sprijinind procesul natural de detoxifiere cutanată.
Preparatul are şi efect: antiinfecţios şi cicatrizant la nivelul mucoaselor şi a pielii, efecte benefice în caz de piele inelastică, lipsită de strălucire, în celulită, căderea părului şi în dermatozele de dată recentă.

Mod de administrare: se administrează câte 2 ml de 2 ori pe zi, dimineaţa şi la prânz, înainte de mese, diluaţi în puţină apă - cure de 1-2 luni, repetate la nevoie, realizându-se o detoxifiere preponderant la nivel cutanat, dar şi la nivel renal.
Pentru persoanele care au manifestat în ultimul an afecţiuni cutanate, pentru adolescenţi sau pentru persoanele a căror funcţie de detoxifiere cutanată trebuie stimulată, se recomandă cure de 1-2 luni (câte 2 ml de 2 ori pe zi ), cu posibilitatea de repetare la nevoie. Pentru întreţinerea sănătăţii pielii şi mucoaselor, este suficientă o cură anuală, de o lună de zile.

 

Puteti achizitiona acest preparat aici.

 

Produsele Polygemma (Plantextrakt) pot fi cumpărate de pe site-ul nostru la un preţ absolut permisiv.

 

Vedeti aici toate produsele Plantextrakt.

 

E rândul Dumneavoastră: 

 

Scrieţi mai jos, la secţiunea comentarii dacă:


Aţi folosit preparate Polygemma de la Plantextrakt pentru detoxifiere ? Cum v-au ajutat ?
 

Ce alte metode de detoxifiere aţi folosit, cât au durat, cum v-aţi simţit ?

 

Detoxifierea este doar o …rezoluţie cu titlul “Ar trebui” ?   De ce ? 

 

"O călătorie de o mie de mile începe cu un pas."

Proverb chinezesc.