Bine te-am găsit!

 

Fie că e prima dată când îți scriem sau faci deja parte din familia noastră de mai mult timp, ne-am gândit că ar fi minunat să ne cunoaștem mai bine.

Începem noi, ce zici?

 

Firma noastră este stabilită în inima Ardealului, la Cluj, de acolo de unde probabil ai auzit tot felul de zicale: cum că ne mișcăm foarte încet, suntem domoli sau că bancurile ajung cu întârziere la noi. Acum că am reușit, sperăm, să îți smulgem un zâmbet, să începem prezentarea.

Din spatele tastaturii, cea care scrie acest mesaj, te salut eu, Claudia. M-am alăturat echipei de un an, când majoritatea firmelor împuținau membrii echipei din cauza pandemiei, dar Napofarm s-a gândit să îmi acorde încredere și astfel m-am alăturat echipei.

 

Trecem mai departe, la procesarea comenzilor. Cine îți răspunde la telefon?

 

Ioana - cea multifuncțională, la care toți apelăm când avem nelămuriri , cea care luptă să avem cele mai bune prețuri. Ea e cea mai veche membră a echipei și cea care are mereu o vorbă bună despre fiecare.

 

Andreea – perseverentă și rezilientă Andreea, cea care, pana la noi și-a schimbat locul de muncă de 5 ori în 2 ani . Ne bucurăm că și-a găsit locul aici, pentru că nu e lucru pe care ea să nu-l rezolve.

 

Gabriela – ți-am spus că deducem că Andreei îi place la noi? Așa a ajuns Gabi să lucreze aici, la recomandarea Andreei. Gabi te face să râzi doar dintr-o grimasă, e rapidă și harnică exact ca o furnică.

 

Georgiana – o tânără mamică venită din concediu de maternitate care ne-a cucerit cu poveștile ei despre Alexandra, fetița ei, dar și cu abilitatea ei de a ne organiza necesarul de produse.

 

Claudia, cea de mai sus, de care colegii spun, iar eu îi cred, că sunt extrem de atentă la detalii.

 

Mergem la pregătirea comenzilor. Cine deține cele mai dibace mâini?

 

Tanti Steluța – care declară cu zâmbetul pe buze că și-ar dori să fie cu 30 de ani mai tânără doar să mai poată lucra cu noi.

 

Iulia – dieteticianul nostru iscusit, ne încântă mereu cu rețetele ei inedite dar ne și ține la curent cu informații nutriționale.

 

Silviu – ultimul membru sosit, de care declarăm noi că e priceput la aproape orice.

 

Loredana – sora Georgianei și contabila firmei, mai ridică o sprânceană când ne încurcăm în chitanțe,  însă are mereu grijă de noi să nu uităm să plătim vreo factură.

 

Andrei și Alina – menționați ultimii au fost aici primii, sunt cei care au dat naștere, dintr-un apartament cu 3 camere, întregului concept.  Andrei, creierul familiei, e cel care își pierde nopțile cu idei, planuri, griji. Noi îl apreciem pe ascuns, că lui nu îi plac laudele. De multe ori munca lui nu se vede, dar mereu se simte. Alina, ultima menționată, însă cu siguranță prima când vine vorba să ne ofere ajutor, cea care muncește mai mult ca oricare dintre noi, e cea care își dă sufletul să găsească cele mai bune produse și cele mai generoase sfaturi.

Ăștia suntem noi, 12 oameni care ne-am găsit și ne-am plăcut, exact cum sperăm să o faci și tu.

 

Continuarea poți să o scrii tu. Oare cine ne citește azi mesajul?

Încântați de cunoștință.

 

Cu drag,

Echipa Napofarm

 

logo napofarm

 

Fotografie creată de Belle Co, de la Pexels