Meniu
Cosul tau

Blog Napofarm.ro - vitamina c lipozomala RSS

03 Sep Fosfolipidele: cel mai bun supliment pentru activitatea creierului
Georgiana 1 11755
  Fosfolipidele: cel mai bun supliment pentru activitatea creierului   Fosfolipidele, împreună cu alți nutrienți, cum ar fi vitaminele B, sunt esențiale pentru funcționarea creierului. Cu puțin sprijin din partea acestor acizi grași esențiali și co-factori, creierul tău poate funcționa la cel mai înalt nivel până la vârste avansate.   Ce sun..
15 Nov 5 beneficii ale gamei Altrient
0 3533
Ce suplimente să folosim și sub ce formă?   Suplimentarea aportului zilnic de nutrienți cu vitamine și minerale administrate pe cale orală, deși accesibilă oricui datorită ofertei atât de bogate de pe piață, ridică câteva semne de întrebare pe care cu toții ar trebui să ni le punem, în legătură cu:   - absorbția; - biodisponibilitatea; - efic..
19 Apr Din toată inima despre vitamina C - Interviu realizat de Napofarm.ro cu Adrian Vornicu
11 180632
Vă invităm să urmăriți un interviu revelator despre vitamina C , despre beneficiile acesteia, relația de cauzalitate între lipsa vitaminei C și afecțiuni cardio-vasculare, osteo-articulare, despre incredibila capacitate de chelare a metalelor grele, toate pe fondul unei documentări temeinice și a unor surse și studii științifice, prezentate ca bibl..
17 Feb Tehnologia Lipozomală de formulare a medicamentelor
Georgiana 1 17814
Tehnologia Lipozomală de formulare a medicamentelor       Vitamina C, acidul alfa-lipoic, glutationul, coenzima Q10, grupul de vitamine B, seleniul, și multe altele, sunt apreciate pentru proprietățile lor benefice asupra organismului, în anumite situații fiind necesar un aport sporit cu ajutorul suplimentelor nutritive.   Provocarea cea mai..
11 Feb Rolul vitaminei C în stimularea sistemului imunitar la pacienții cu afecțiuni oncologice
7 11369
Rolul vitaminei C în stimularea sistemului imunitar la pacienții cu afecțiuni oncologice   Multe  studii arată că vitamina C administrată în doze mari contribuie la prevenirea cancerului și crește rata de supraviețuire a pacientilor cu afectiuni oncologice.   Provocarea cercetătorilor a fost soluționarea ratei de absorbție a vitaminei C adminis..
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)
Acest site utilizează cookies. Navigarea în continuare reprezintă acceptul dumneavoastră pentru utilizarea acestora. Citeşte mai multe despre cookies aici