Meniu
Cosul tau

Blog Napofarm.ro - altrient glutathione RSS

15 Jan Glutathionul. Mai mult decat un antioxidant
2 25486
Glutathionul. Mai mult decât un antioxidant Glutathionul, denumit și GSH, prescurtare de la glutathione sulfhidryl, este cel mai răspândit antioxidant produs de corpul uman. Este o componentă critică în detoxifiere și ajută la reîncărcarea altor antioxidanți.   Glutathionul este atât de eficient în a "reîncărca" alți antioxidanți, cum ar fi vit..
18 Nov Acțiunea sinergică a suplimentelor lipozomale Altrient®
1 2849
Natura combină inteligent substanțele nutritive în produsele alimentare care acționează împreună foarte eficient pentru a oferi o multitudine de beneficii pentru sănătate. De exemplu, broccoli conține vitamina C, acid alfa lipoic vitaminele B și o întreagă gamă de alți compuși benefici. Aceste substanțe nutritive combinate au un efect mult mai mare..
15 Nov 5 beneficii ale gamei Altrient
0 3874
Ce suplimente să folosim și sub ce formă?   Suplimentarea aportului zilnic de nutrienți cu vitamine și minerale administrate pe cale orală, deși accesibilă oricui datorită ofertei atât de bogate de pe piață, ridică câteva semne de întrebare pe care cu toții ar trebui să ni le punem, în legătură cu:   - absorbția; - biodisponibilitatea; - efic..
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)
Acest site utilizează cookies. Navigarea în continuare reprezintă acceptul dumneavoastră pentru utilizarea acestora. Citeşte mai multe despre cookies aici