Meniu
Cosul tau

Blog Napofarm.ro - altrient c RSS

15 Sep Zombie și apocalipsa sau Radicalii liberi și apoptoza celulelor sănătoase
Georgiana 1 3688
  Zombie și apocalipsa sau Radicalii liberi și apoptoza celulelor sănătoase     Beneficiile antioxidanților constau în anularea daunelor produse de radicalii liberi, care sunt implicați în îmbătrânirea prematură a pielii. Deci, este esențial să înțelegem teoria radicalilor liberi care duc la îmbătrânire. Site-ul Pubmed este plin de jargon ști..
14 Mar Intestin sănătos - viață sănătoasă
0 5355
Cu cât citești mai mult, cu atât se pare că sănătatea generală începe și se termină cu  sănătatea intestinală. Ceea ce se întâmplă în intestin se manifestă în alte părți ale corpului tău și ceea ce faci în stilul tău de viață se manifestă în intestin. Cercetările recente sugerează un rol benefic al vitaminelor pentru sănătatea intestinului. Prob..
11 Feb Îmbunătăţeşte-ţi sănătatea intestinală cu Vitamina C și Acidul R-Alfa Lipoic
3 15398
Îmbunătăţeşte-ţi sănătatea intestinală cu Vitamina C și Acidul R-Alfa Lipoic   Ai probleme cu sănătatea intestinală? Este timpul să optimizezi starea de sănătate a sistemului digestiv cu Vitamina C Lipozomală Altrient și Acidul R-Alfa Lipoic Altrient (R-Alpha Lipoic Acid – ALA). Acești doi nutrienți dinamici joacă un rol cheie în lupta împotriva ..
18 Nov Acțiunea sinergică a suplimentelor lipozomale Altrient®
1 2659
Natura combină inteligent substanțele nutritive în produsele alimentare care acționează împreună foarte eficient pentru a oferi o multitudine de beneficii pentru sănătate. De exemplu, broccoli conține vitamina C, acid alfa lipoic vitaminele B și o întreagă gamă de alți compuși benefici. Aceste substanțe nutritive combinate au un efect mult mai mare..
19 Apr Din toată inima despre vitamina C - Interviu realizat de Napofarm.ro cu Adrian Vornicu
11 180634
Vă invităm să urmăriți un interviu revelator despre vitamina C , despre beneficiile acesteia, relația de cauzalitate între lipsa vitaminei C și afecțiuni cardio-vasculare, osteo-articulare, despre incredibila capacitate de chelare a metalelor grele, toate pe fondul unei documentări temeinice și a unor surse și studii științifice, prezentate ca bibl..
28 Feb Altrient – Ultima generație de suplimente lipozomale pentru sănătate și frumusețe cu absorbție maximă
0 16283
Altrient®  Ultima generație de suplimente lipozomale pentru sănătate și frumusețe cu absorbție maximă     Prima gamă de suplimente lipozomale pentru sănătate și frumusețe utilizează un sistem de livrare inovativ pentru absorbție maximizată.   Diferența este în sistemul de livrare!   Beneficiile Altrient®: Nu irită stomacul, chiar și în ..
17 Feb Soluții eficiente pentru gestionarea acneei la adulți
0 6392
  Soluții eficiente pentru gestionarea acneei la adulți     Acneea poate face viața grea atât adolescenților, cât și adulților; din fericire ajutorul este la îndemȃnă cu antioxidanți precum glutationul și vitamina C.   Acneea afectează peste 40 de milioane de persoane din țările dezvoltate și continuă să fie o problemă comună a pielii chiar ..
11 Feb Rolul vitaminei C în stimularea sistemului imunitar la pacienții cu afecțiuni oncologice
7 11370
Rolul vitaminei C în stimularea sistemului imunitar la pacienții cu afecțiuni oncologice   Multe  studii arată că vitamina C administrată în doze mari contribuie la prevenirea cancerului și crește rata de supraviețuire a pacientilor cu afectiuni oncologice.   Provocarea cercetătorilor a fost soluționarea ratei de absorbție a vitaminei C adminis..
Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)
Acest site utilizează cookies. Navigarea în continuare reprezintă acceptul dumneavoastră pentru utilizarea acestora. Citeşte mai multe despre cookies aici