Meniu
Cosul tau

Blog Napofarm.ro - altrient b RSS

12 Dec Câțiva pași esențiali pentru o stare de bine
1 4019
    Câțiva pași esențiali pentru o stare de bine, claritate mentală și somn odihnitor     Fiecare final de an vine cu o serie de presiuni, pe fondul oboselii acumulate de-a lungul anului. Așteptările sunt mari: trec sărbătorile și ne liniștim, mai cresc copiii și va fi mai ușor, o să am mai mult timp pentru mine și familie. Dar surpriză: dup..
18 Nov Acțiunea sinergică a suplimentelor lipozomale Altrient®
1 2659
Natura combină inteligent substanțele nutritive în produsele alimentare care acționează împreună foarte eficient pentru a oferi o multitudine de beneficii pentru sănătate. De exemplu, broccoli conține vitamina C, acid alfa lipoic vitaminele B și o întreagă gamă de alți compuși benefici. Aceste substanțe nutritive combinate au un efect mult mai mare..
15 Nov 5 beneficii ale gamei Altrient
0 3533
Ce suplimente să folosim și sub ce formă?   Suplimentarea aportului zilnic de nutrienți cu vitamine și minerale administrate pe cale orală, deși accesibilă oricui datorită ofertei atât de bogate de pe piață, ridică câteva semne de întrebare pe care cu toții ar trebui să ni le punem, în legătură cu:   - absorbția; - biodisponibilitatea; - efic..
27 Jun Îţi cade părul? S-ar putea să ai o carenţă de vitamine B
0 32210
    Îţi cade părul? S-ar putea să ai o carenţă de vitamine B   Identificarea cauzei precise a căderii părului continuă să fie dezbătută în rândul comunității științifice, deoarece se pare că există mai mulți factori. Cu toate acestea, este posibil ca deficitele de nutrienţi să reprezinte o mare parte a problemei, în special complexul de vitam..
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)
Acest site utilizează cookies. Navigarea în continuare reprezintă acceptul dumneavoastră pentru utilizarea acestora. Citeşte mai multe despre cookies aici