Meniu
Cosul tau

Blog Napofarm.ro - altrient RSS

15 Sep Zombie și apocalipsa sau Radicalii liberi și apoptoza celulelor sănătoase
Georgiana 1 3281
  Zombie și apocalipsa sau Radicalii liberi și apoptoza celulelor sănătoase     Beneficiile antioxidanților constau în anularea daunelor produse de radicalii liberi, care sunt implicați în îmbătrânirea prematură a pielii. Deci, este esențial să înțelegem teoria radicalilor liberi care duc la îmbătrânire. Site-ul Pubmed este plin de jargon ști..
03 Sep Fosfolipidele: cel mai bun supliment pentru activitatea creierului
Georgiana 1 8721
  Fosfolipidele: cel mai bun supliment pentru activitatea creierului   Fosfolipidele, împreună cu alți nutrienți, cum ar fi vitaminele B, sunt esențiale pentru funcționarea creierului. Cu puțin sprijin din partea acestor acizi grași esențiali și co-factori, creierul tău poate funcționa la cel mai înalt nivel până la vârste avansate.   Ce sun..
14 Mar Intestin sănătos - viață sănătoasă
0 3430
Cu cât citești mai mult, cu atât se pare că sănătatea generală începe și se termină cu  sănătatea intestinală. Ceea ce se întâmplă în intestin se manifestă în alte părți ale corpului tău și ceea ce faci în stilul tău de viață se manifestă în intestin. Cercetările recente sugerează un rol benefic al vitaminelor pentru sănătatea intestinului. Prob..
11 Feb Îmbunătăţeşte-ţi sănătatea intestinală cu Vitamina C și Acidul R-Alfa Lipoic
3 13317
Îmbunătăţeşte-ţi sănătatea intestinală cu Vitamina C și Acidul R-Alfa Lipoic   Ai probleme cu sănătatea intestinală? Este timpul să optimizezi starea de sănătate a sistemului digestiv cu Vitamina C Lipozomală Altrient și Acidul R-Alfa Lipoic Altrient (R-Alpha Lipoic Acid – ALA). Acești doi nutrienți dinamici joacă un rol cheie în lupta împotriva ..
15 Jan Glutathionul. Mai mult decat un antioxidant
2 19921
  Glutathionul. Mai mult decat un antioxidant   Glutathionul, denumit și GSH, prescurtare de la glutathione sulfhidryl, este cel mai răspândit antioxidant produs de corpul uman. Este o componentă critică în detoxifiere și ajută la reincărcarea altor antioxidanți.     Glutathionul este atât de eficient in a "reîncărca" alți antioxidanți, cum ..
12 Dec Câțiva pași esențiali pentru o stare de bine
1 2455
    Câțiva pași esențiali pentru o stare de bine, claritate mentală și somn odihnitor     Fiecare final de an vine cu o serie de presiuni, pe fondul oboselii acumulate de-a lungul anului. Așteptările sunt mari: trec sărbătorile și ne liniștim, mai cresc copiii și va fi mai ușor, o să am mai mult timp pentru mine și familie. Dar surpriză: dup..
18 Nov Acțiunea sinergică a suplimentelor lipozomale Altrient®
0 2035
Natura combină inteligent substanțele nutritive în produsele alimentare care acționează împreună foarte eficient pentru a oferi o multitudine de beneficii pentru sănătate. De exemplu, broccoli conține vitamina C, acid alfa lipoic vitaminele B și o întreagă gamă de alți compuși benefici. Aceste substanțe nutritive combinate au un efect mult mai mare..
15 Nov 5 beneficii ale gamei Altrient
0 2333
Ce suplimente să folosim și sub ce formă?   Suplimentarea aportului zilnic de nutrienți cu vitamine și minerale administrate pe cale orală, deși accesibilă oricui datorită ofertei atât de bogate de pe piață, ridică câteva semne de întrebare pe care cu toții ar trebui să ni le punem, în legătură cu:   - absorbția; - biodisponibilitatea; - efic..
28 Jun Glicemie ridicată ? Ar trebui să cunoști beneficiile acidului alfa lipoic!
0 10769
Acidul alfa lipoic - Aliat natural în controlul glicemiei   De ce sunt alimentele precum broccoli și spanacul atât de sănătoase? Conţin fibre, vitamine şi minerale, bineînţeles, dar şi alţi compuşi chimici importanţi pe care îi numim "antioxidanţi" - cum ar fi acidul alfa lipoic.   Probabil ați auzit multe despre numeroasele beneficii ale antio..
27 Jun Îţi cade părul? S-ar putea să ai o carenţă de vitamine B
0 20627
    Îţi cade părul? S-ar putea să ai o carenţă de vitamine B   Identificarea cauzei precise a căderii părului continuă să fie dezbătută în rândul comunității științifice, deoarece se pare că există mai mulți factori. Cu toate acestea, este posibil ca deficitele de nutrienţi să reprezinte o mare parte a problemei, în special complexul de vitam..
19 Apr Din toată inima despre vitamina C - Interviu realizat de Napofarm.ro cu Adrian Vornicu
11 175164
Vă invităm să urmăriți un interviu revelator despre vitamina C , despre beneficiile acesteia, relația de cauzalitate între lipsa vitaminei C și afecțiuni cardio-vasculare, osteo-articulare, despre incredibila capacitate de chelare a metalelor grele, toate pe fondul unei documentări temeinice și a unor surse și studii științifice, prezentate ca bibl..
28 Feb Altrient – Ultima generație de suplimente lipozomale pentru sănătate și frumusețe cu absorbție maximă
0 14906
Altrient®  Ultima generație de suplimente lipozomale pentru sănătate și frumusețe cu absorbție maximă     Prima gamă de suplimente lipozomale pentru sănătate și frumusețe utilizează un sistem de livrare inovativ pentru absorbție maximizată.   Diferența este în sistemul de livrare!   Beneficiile Altrient®: Nu irită stomacul, chiar și în ..
Afişare 1 - 12 din 15 (2 pagini)
Acest site utilizează cookies. Navigarea în continuare reprezintă acceptul dumneavoastră pentru utilizarea acestora. Citeşte mai multe despre cookies aici