Meniu
Cosul tau

Blog Napofarm.ro RSS

24 Mar Legatura dintre magneziu si somn.
Claudia 0 65
Somnul este esențial, iar importanța lui nu poate fi subminată. Un somn bun de noapte poate face minuni pentru sănătatea și bunăstarea generală, în timp ce somnul de slabă calitate poate duce la o gamă largă de probleme, inclusiv oboseală, iritabilitate și chiar boli cronice. Pe măsură ce dormiți, fluxul sanguin la nivelul pielii crește, iar acea..
15 Feb Trilogia bunastarii generale cu Ancient and Brave
Claudia 0 235
Ce înseamnă pentru tine expresia – back to the roots? Întoarcerea la origini, la fundamentul tău ca om? A găsi sensul trecutului pentru a avea grijă de viitor? Această expresie poate lua multe forme iar Ancient + Brave e una din ele. Azi îți povestim despre un producător nou din portofoliul nostru care ne încântă, putem declara deschis, toate simțu..
15 Jul Efectele luminii albastre artificiale asupra pielii
Claudia 0 348
Efectele luminii albastre artificiale asupra pielii Ultimul deceniu ne-a făcut să avem o relație tot mai strânsă cu electronicele noastre. De asemenea, nu este un secret pentru nimeni faptul că lumina albastră de pe ecranele electronicelor poate avea un efect negativ asupra ochilor noștri – de unde și îngrijorarea cu privire la efectele potenția..
07 Jul Malatul de magneziu. Top beneficii
Claudia 0 1175
Malatul de magneziu. Top beneficii Malatul de magneziu este o combinație de magneziu și acid malic (un acid natural care se găsește în multe dintre legumele și fructele pe care le consumăm). Această formulă specială de magneziu poate fi utilă pentru afecțiunile legate de supraexcitarea sistemului neuromuscular, inclusiv sindromul de oboseală c..
07 Jul Citratul de magneziu. Top beneficii.
Claudia 1 1057
Citratul de magneziu. Top beneficii. Citratul de magneziu este o combinație de magneziu și acid citric. Acesta este uneori descris ca un „laxativ salin”, deoarece funcționează eficient pentru a ameliora constipația și a curăța intestinele, datorită capacității sale de a crește nivelul de apă și de lichide din intestinul subțire. Top beneficii..
07 Jul Bisglicinatul de magneziu. Top beneficii
Claudia 0 1052
Bisglicinatul de magneziu. Top beneficii Bisglicinatul de magneziu este compus din magneziu și glicină. Oamenii folosesc adesea bisglicinatul de magneziu în locul altor suplimente cu magneziu, deoarece organismului îi este mai ușor să absoarbă magneziul în această formă. Este, de asemenea, unul dintre cele mai blânde suplimente pentru stomac. ..
07 Jul Tauratul de magneziu. Top beneficii.
Claudia 0 686
Tauratul de magneziu. Top beneficii. Alegerea formei potrivite de magneziu depinde de necesitățile fiecărui organism și de beneficiile pe care le căutăm. De ce magneziu + taurat? Taurina este folosită de organism pentru a transporta magneziul în și din celule prin membrana celulară și are capacitatea de a funcționa diferit pentru diferite t..
06 Jul Magneziul pe înțelesul tuturor. Cum ne ajută?
Claudia 0 305
Magneziul de la Neutrient pe înțelesul tuturor. Pe scurt - Ce forme conține? Cum ne ajută? Tauratul de magneziu este format din magneziu și L-taurină recomandat pentru glicemie crescută, controlul tensiunii arteriale și pentru îmbunătățirea sănătății inimii. Bisglicinatul de magneziu este format din magneziu și glicină (un a..
05 Jul 50 este noul 40
0 251
Dacă avem peste 50 de ani, probabilitatea este că acum suntem mai mult decât conștienți de faptul că procesul de îmbătrânire se strecoară de ceva timp. Drept urmare, este posibil ca pielea și tenul tinereții să devină o amintire îndepărtată.   De ce îmbătrânim? De la 20 de ani, corpul nostru începe să piardă colagen 1% în fiecare an. Din păcat..
27 Apr Dieta ketogenică. Cum ținem sub control pofta de carbohidrați?
Claudia 0 701
Dieta ketogenică. Cum ținem sub control pofta de carbohidrați?     Ce cauzează pofta de carbohidrați? Trebuie să recunoaștem că aceste pofte de carbohidrați nu sunt doar psihologice. Există motive fiziologice pentru care ne plac carbohidrații, în special clasa de carbohidrați dulci cunoscută sub numele de zahăr. Cauze fizice Când consum..
19 Jan Îmbunătățește-ți fertilitatea cu acest mineral esențial.
Claudia 0 614
Ți se întâmplă să poftești ciocolată când ești la menstruație? Te simți stresată în cea mai mare parte dintr-o zi? Cofeina și zahărul sunt elemente de bază în planul tău nutrițional săptămânal și pe lista de cumpărături? Dacă ai răspuns da la oricare dintre aceste întrebări, este posibil să ai o deficiență de magneziu. Magneziul este un mineral ..
13 Jan Ce trebuie să știi despre pudra MCT?
Claudia 0 1134
Cred că ai văzut și tu interesul crescut pentru dietele ketogenice, fie în anturajul tău, fie pe rețelele de socializare care abundă în programe de slăbit sau produse care sprijină dieta ketogenică. Să aflăm mai multe de la terapeutul nutrițional Jackie Newson, care ne explică modul în care MCT este o sursă eficientă de “combustibil”, utilizat cu ..
Afişare 1 - 12 din 62 (6 pagini)
Acest site utilizează cookies. Navigarea în continuare reprezintă acceptul dumneavoastră pentru utilizarea acestora. Citeşte mai multe despre cookies aici